Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου

Πρόκειται για ένα Πιστοποιητικό Γνώσεων και Δεξιοτήτων (UNICERT SKILLS) στον Τομέα Εξαγωγικού Εμπορίου που μπορεί να παρέχει στους κατόχους του ένα αξιόλογο εφόδιο στο σύγχρονο στίβο εργασίας, δεδομένης της συνεχούς μεταβαλλόμενης κατάστασης. Η ανάγκη ύπαρξης τέτοιου αποδεικτικού ως προαπαιτούμενο για την πρόσληψη σε επιχειρήσεις εξαγωγικού εμπορίου, αλλά και για επικαιροποίηση των γνώσεων του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Το άτομο που θα πιστοποιηθεί σε αυτό το γνωστικό αντικείμενο θα έχει τις απαραίτητες γνώσεις/δεξιότητες να διατελέσει υπεύθυνος για τη διαπραγμάτευση των συμβάσεων με οίκους του εξωτερικού σχετικά με τα κέντρα πώλησης και διανομής και να διεκπεραιώνει τις εξαγωγικές διαδικασίες και έχει την επίβλεψη της αλληλογραφίας, των αιτήσεων προσφοράς, των πιστώσεων και των εισπράξεων.

 

Το σχήμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων (UNICERT SKILLS) στον Τομέα Εξαγωγικού Εμπορίου, στον οποίο ανήκει το γνωστικό αντικείμενο Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου, είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

 

Πολιτική Ποιότητας

Κανονισμός Σχήματος Πιστοποίησης

Για Πληροφορίες Πιστοποίησης – Εξεταστέα Ύλη καλέστε στο 210 3801129 - 130