Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

AutoCAD 2D - 3D

Το AutoCAD είναι ένα γενικό σχεδιαστικό πρόγραμμα και ακριβώς λόγω αυτής της ιδιότητας μπορεί κάποιος να σχεδιάσει, να επεξεργαστεί και να εκτυπώσει οποιοδήποτε γραμμικό σχέδιο είτε πρόκειται για δισδιάστατο σχέδιο είτε για μοντέλο στον τρισδιάστατο χώρο. To AutoCAD δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει και να εκτυπώσει φωτορρεαλιστικές απεικονίσεις με επεξεργάσιμα υλικά και φωτισμό.

Το AutoCAD εξελίσσεται συνεχώς για περισσότερα από 20 χρόνια ενσωματώνοντας στις λειτουργίες του τη δύναμη της τρισδιάστατης σχεδίασης καθώς και τις απαιτήσεις της αγοράς στην οποία αποτελεί τον κυρίαρχο παίκτη. Ο απλός και εύληπτος τρόπος με τον οποίο είναι δομημένες οι εντολές του, η χρήση οικείων εργαλείων (π.χ. RIBBON) και η πολυάριθμη κοινότητα στο διαδίκτυο κάνουν το AutoCAD το ιδανικό πρόγραμμα σχεδίασης τόσο για τον απλό χρήστη που επιθυμεί ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όσο και για τον επαγγελματία που έχει υψηλές απαιτήσεις και εστιάζει στις λεπτομέρειες.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι ο χρήστης του AutoCAD μπορεί πολύ εύκολα να εξοικειωθεί με πιο εξελιγμένα και ειδικευμένα προγράμματα της Autodesk όπως AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, AutoCAD Architecture, λόγω του γεγονότος ότι ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία και έχουν σχεδόν ίδιο περιβάλλον εργασίας. Με τον τρόπο αυτό δεν απαιτείται η εκμάθηση ενός επιπλέον προγράμματος για τη διεκπεραίωση μιας εργασίας, αλλά μόνο η εξοικείωση και προσαρμογή με λιγοστά επιπλέον εργαλεία που αυξάνουν την αποδοτικότητα και βελτιστοποιούν το κόστος παραγωγής του τελικού προϊόντος.

AutoCAD 2D - Syllabus

AutoCAD 3D - Syllabus