Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση, στην Τρίπολη!

Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 17/01/2016 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, στη Τρίπολη με θέμα «Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας».

Στην άρτια από πλευράς οργάνωσης εκδήλωση, την οποία ανέλαβε το πιστοποιημένο συνεργαζόμενο κέντρο της Unicert στη Τρίπολη «Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης» και πιο συγκεκριμένα η κα Παράσχου Ματίνα την οποία και ευχαριστούμε θερμά, τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας και ο πρώην Δήμαρχος της Τρίπολης κος Σμυρνιώτης. Τη Unicert εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Πιστοποίησης Δρ. Δερπάνης Δημήτριος ενώ από πλευράς του Πανεπιστημίου Frederick παρίστατο ο κος Χαραλάμπους Κλέαρχος, Διευθυντής του τμήματος International Students.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θέμα της οποίας ήταν οι πανεπιστημιακές σπουδές και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας, παρουσιάστηκαν ομιλίες κοινή συνισταμένη των οποίων ήταν η επιτακτική ανάγκη αλλαγής στο τρόπο σκέψης και πράξης προκειμένου να υπερκεραστούν τα εμπόδια που υψώνονται λόγω της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης. Μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι μόνο μέσω της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και των συνεργειών μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρίες που θα συμβάλλουν θετικά στην αντιστροφή του κλίματος και στην επιστροφή στον δρόμο της ανάπτυξης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick και τον τρόπο σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας και να εκφράσουν ερωτήσεις και απορίες οι οποίες και απαντήθηκαν στο ακέραιο.