Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα (Open Day) του Ομίλου Εταιριών Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης UNICERT. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Στο χαιρετισμό του ο κος Γιάννης Πολίτης, καταξιωμένος δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός με επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ενημέρωσης – Διευθυντής του τομέα της δημοσιογραφίας στο υπό αδειοδότηση UNICERT IEK, έδωσε το στίγμα του νέου εκπαιδευτικού οργανισμού που συνοψίζεται στη φράση «η δημοσιογραφία επιστρέφει» ενώ η κα Σία Κοσιώνη που πλαισιώνει την ομάδα των εκπαιδευτών ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Νούλας Νικόλαος τόνισε στο χαιρετισμό του την αναγκαιότητα για παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας ενώ ο μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Δρ. Δημήτριος Δερπάνης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της UNICERT και στο ρόλο που διαδραματίζει πλέον τόσο η εταιρία όσο και γενικότερα η πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

Ακολούθησαν σύντομες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Παπάζογλου (Γενικός Διευθυντής Ομίλου), Παναγιώτη Ψαράκη (Διευθυντής Πωλήσεων Ομίλου), Μαρία Ψαρρά (Διευθύντρια ΙΕΚ/ΚΔΒΜ2) και Ζωή Χατζή (Διευθύντρια Εξ αποστάσεως και Δια Βίου Εκπαίδευσης).

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου και να ενημερωθούν για τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρονται από τις εταιρίες του Ομίλου.