Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

SEnDIng Logo

Στις 31 Ιανουαρίου 2018 - 1 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, η πρώτη διακρατική συνάντηση των μελών της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργου SEnDIng (Sector Skills Alliance for the design and delivery of innovative VET programmes to data science and internet of things professionals), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+, Βασική Δράση 2 «Συνεργασία για καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών-Τομεακές Συμμαχίες Δεξιοτήτων». Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συντονιστή του έργου (Πανεπιστήμιο Πάτρας), όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των εταίρων της κοινοπραξίας από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Ιρλανδία.

Σκοπός της πρώτης συνάντησης ήταν να συναντηθούν οι εκπρόσωποι όλων των εταίρων της κοινοπραξίας, να επισκοπηθούν και να αναθεωρηθούν οι βασικές δραστηριότητες και τα παραδοτέα του έργου, να εντοπιστούν οι ειδικές ανάγκες και οι απαιτήσεις και να προετοιμαστούν οι λεπτομερείς κατανομές εργασιών μεταξύ των εταίρων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου. Η εναρκτήρια συνάντηση είναι η πρώτη από μια σειρά τεσσάρων συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την κοινοπραξία στο πλαίσιο του έργου συνολικά. Η 2η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σόφια (Βουλγαρία) στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2018, η 3η συνάντηση στη Λευκωσία (Κύπρος) και η τελική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί είτε στην Πάτρα είτε στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: http://sending-project.eu/index.php/el/


* Disclaimer: The European Commission support for the production of this publication does not constitute endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.