Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης Διεύθυνσης

Secretary

Πρόκειται για ένα Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων (UNICERT PROFESSIONAL) στον τομέα της Γραμματείας Διεύθυνσης που μπορεί να παρέχει στους κατόχους του ένα αξιόλογο εφόδιο στο σύγχρονο στίβο εργασίας, δεδομένης της συνεχούς μεταβαλλόμενης κατάστασης. Η ανάγκη ύπαρξης τέτοιου αποδεικτικού ως προαπαιτούμενο για την πρόσληψη στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και για επικαιροποίηση των γνώσεων του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Το Πιστοποιητικό απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν στον τομέα αυτό και αποδεικνύεται χρήσιμο και συνάμα ωφέλιμο σε όσους εργάζονται ήδη ή σκοπεύουν να εργαστούν στο μέλλον σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης, καθώς ενισχύουν το βιογραφικό τους με πιστοποιητικό των αντίστοιχων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Το σχήμα πιστοποίησης Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης Διεύθυνσης είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

 

Πολιτική Ποιότητας

Κανονισμός Σχήματος Πιστοποίησης

Πληροφορίες Πιστοποίησης – Εξεταστέα Ύλη