Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

Νέες συνεργασίες!

Νέες συνεργασίες

Το 2016 ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η Universal Certification Solutions - UNCERT είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by EDEXCEL) στην Κύπρο. Η συνεργασία αυτή έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας για την παροχή προς το δίκτυο συνεργατών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που θα προσδώσουν στα μέλη του μεγαλύτερο κύρος αλλά και ισχυρά οικονομικά οφέλη και κίνητρα. Ίσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φορέας πιστοποίησης παρέχει στους συνεργάτες του μια τόσο ευρεία γκάμα υπηρεσιών – πιστοποίηση σε δεξιότητες πληροφορικής, ξένων γλωσσών, επαγγελματικές δεξιότητες, συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του εξωτερικού – γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η UNICERT στηρίζει τους συνεργάτες της και όσους πίστεψαν στο όραμά της. Στα πλαίσια ενημέρωσης των συνεργατών, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων ανά την επικράτεια, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σε νεότερη επικοινωνία μας.

Σε ό,τι αφορά την πιστοποίηση δεξιοτήτων, η UNICERT σας ενημέρωσε ότι διαθέτει πλέον μια νέα σειρά σχημάτων πιστοποίησης διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένα και αποδεκτά τα πιστοποιητικά ως ισότιμα από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα σχήματα πιστοποίησης αφορούν τα κάτωθι γνωστικά αντικείμενα:

  • Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης Διεύθυνσης
  • Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/Κρατήσεων
  • Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα
  • E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing
  • Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης

Το κόστος για κάθε ένα από τα παραπάνω σχήματα πιστοποίησης ανέρχεται στα 95,00€.

Επιπλέον, η εταιρία μας, συμμεριζόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο χώρος της εκπαίδευσης, ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας ακαδημαϊκής περιόδου (31/07/2016) προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες της, νέους και όχι μόνο, το πλήρες πακέτο της πιστοποίησης των βασικών δεξιοτήτων με έκπτωση 50%, ήτοι 19,50€ (κάρτα δεξιοτήτων – εξετάσεις για τις έξι ενότητες – έκδοση και αποστολή πιστοποιητικού).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις εγγραφές του τρέχοντος ακαδημαϊκού εξαμήνου για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick, η UNICERT κατόπιν συμφωνίας με το εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα παρέχει:

  • 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε κατόχους κάρτας ανεργίας σε ισχύ,
  • Δώρο ένα tablet σε κάθε νέο φοιτητή.

Υπενθυμίζουμε ότι οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης/συγγενής α’ βαθμού πιστοποιημένου συνεργαζόμενου κέντρου της UNICERT επιθυμεί να εγγραφεί σε ένα από τα οκτώ εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο FREDERICK θα λάβει σημαντική έκπτωση, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 3.900,00€.

Στα πλαίσια προβολής και προώθησης των παραπάνω προσφορών, έχει ξεκινήσει ήδη διαφημιστική καμπάνια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχετικές ιστοσελίδες, η οποία θα ολοκληρωθεί με το πέρας της περιόδου εγγραφών του εαρινού εξαμήνου.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με την ακαδημία ρομποτικής. Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμα μια συνεργασία της UNICERT με το Πανεπιστήμιο FREDERICK που σκοπό έχει την ένταξη των μαθητών αλλά και των ενηλίκων στο κόσμο των Νέων Τεχνολογιών.

 

Τα καλύτερα έπονται……