Unicert Greece
Τηλ.: (+30) 210 38 01 129 - 130, 210 38 28 000

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICERT

Η UNICERT, έμπρακτος αρωγός στις προσπάθειες των συνεργατών της για παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, πιστή στο όραμά της για συνεχή βελτίωση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει στο σύνολο του δικτύου συνεργατών της στα πλαίσια εφαρμογής προτύπων ολικής ποιότητας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από σήμερα παρέχει μια νέα σειρά σχημάτων πιστοποίησης διαπιστευμένα πλέον από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένα και αποδεκτά τα πιστοποιητικά ως ισότιμα από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα σχήματα πιστοποίησης αφορούν τα κάτωθι γνωστικά αντικείμενα:

  • Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου/Κρατήσεων
  • Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα
  • E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing
  • Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης

Επιπλέον, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων του Φορέα μας προς τους συνεργάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τη νέα συνεργασία της UNICERT με την Express Publishing Αγγλίας και το Πανεπιστήμιο του Greenwich. Η UNICERT θα παρέχει σε αποκλειστικότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, μέσω του εξεταστικού συστήματος που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών  του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τις επαγγελματικές δεξιότητες, με εκπαίδευση, εξετάσεις αλλά και Πιστοποίηση σε δεκάδες περιγράμματα, στην Αγγλική γλώσσα (International Vocational English Assessments/Examinations). Θα ενημερωθείτε σχετικά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-3801129 & 30, όπου τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας θα σας καθοδηγήσουν πλήρως δίνοντας λύση σε κάθε σας ερώτημα.

 

Τα καλύτερα έπονται…